Camper huren in New South Wales, Sydney

Wie aan Australië denkt, denkt natuurlijk aan Sydney. Zeker als je van plan bent naar New South Wales te reizen, kan deze met natuur beïnvloede metropool niet missen! Hoewel Sydney een betonnen jungle is, krijg je soms het gevoel dat je in een echte natuurlijke omgeving rondloopt. Van de Sydney Harbour met Hyde Park, het Opera House en de enorme Harbour Bridge tot het hippe Darling Harbour, de prachtige stranden en parken door de hele stad en het beroemde Bondi Beach: Sydney heeft ontzettend veel te bieden en is een fantastische plek om je camperreis te beginnen.

Hoewel Sydney natuurlijk een geweldige stad is, kom je natuurlijk naar 'The Land Down Under' om de ongerepte wildernis te ontdekken, en dit kan je niet beter doen dan in New South Wales. Van een avontuurlijke hiking trail in de Great Dividing Range en een ontspannen wandeling aan de voet van de Blue Mountains tot kanoën door Myall Lakes en surfen in het hippe Byron Bay, New South Wales heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud!

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in New South Wales, Australië bij Rentalcampers

Er zijn verschillende grote verhuurbedrijven in Australië die diverse mogelijkheden bieden voor het huren van een camper. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige tweepersoonscamper of een luxere camper die geschikt is voor het hele gezin, Rentalcampers heeft voor elk budget en elke behoefte een geschikte camper tegen voordeloge tarieven beschikbaar. Neem een kijkje bij de verhuurbedrijven in Australië en vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Rentalcampers!

 

''''

Waarom New South Wales, Australië een perfecte camper huur bestemming is

Grenzend aan Victoria, Queensland en de Pacific in het oosten ligt een van de zeven staten in Australië, New South Wales. Sydney is een van de meest populaire locaties in Australië waar je een camper kan huren en een camperreis te beginnen of eindigen. Uit het drukke stadsleven van Sydney kom je vrijwel direct bij Australisch mooiste nationale parken. Van de Blue Mountains in Katoomba en het schilderachtige Royal National Park tot de rotsformaties van de Great Dividing Range welke het mooie binnenland scheidt van de prachtige kustlijn.

Jervis Bay in New South Wales, Australia.

In New South Wales kan je alle kanten op! Ervaar de vrijheid die een camper je geeft. Ga op reis wetende dat overal waar je heen gaat je altijd je eigen keuken en bed met je meeneemt. Overnacht midden in de natuur en word wakker aan het strand of in een regenwoud. Durf jij het avontuur aan?

 

 

Wat kost een camper huren in New South Wales, Australië?

 

Voordelig een camper huren in New South Wales, Australië bij RentalcampersVeel gestelde vragen over een camper huren in New South Wales, Australië

 


In welke steden kan ik een camper huren in New South Wales, Australië?

In de Australische Staat New South Wales kan je een camper huren in Sydney en deze locatie is te combineren met de steden in andere staten door heel Australië: Brisbane, Cairns, Melbourne, Hobart en Airlie Beach. Het is dus mogelijk de huurcamper op een andere locatie in te leveren dan waar deze is opgehaald en zo de meest gave one way's te maken. Vaag in nog geen minuut eenvoudig een gratis offerte aan bij Rentalcampers!