Van de majestueuze Europese Alpen, ruige Schotse hooglanden en de ongerepte wildernis van Scandinavië tot de Adriatische kust, het Spaanse Baskenland en de Franse Riviera. Je vindt er 's werelds mooiste bestemmingen. Een camper huren in Europa staat voor velen dan ook niet zomaar bovenaan het verlanglijstje! Het is misschien wel het meest geschikte continent om een camper te huren.

Hoeveel heb jij gezien van je eigen continent? Europa doet werkelijk niets onder voor de verre camperbestemmingen die wij aanbieden, en daarbij is het dichter bij huis. Er zijn tal van prachtige steden, natuurgebieden en bezienswaardigheden door heel Europa te vinden. Bij Rentalcampers kun je een camper huren in IJsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Nederland, Duitsland, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Zwitserland, Polen, Kroatië, Italië, Spanje, Portugal, en Estland.

Lees meer

Gratis camperhuur offerte aanvragen

Huur een camper in Europa bij Rentalcampers

Van compacte twee persoons campers tot volledig geïntrigeerde campers voor de grotere gezinnen en reisgezelschappen! Gebouwd door de beste fabrikanten met merken als Sunlight, Dethleffs en Crosscamp! Bekijk de en vergelijk de verschillende campers van camperverhuurder, Mcrent Europa!

''''
 

In welke landen kan ik een camper huren in Europa?

Bij Rentalcampers kan je een camper huren in meer dan 100 steden door heel Europa! Dit zijn de landen waar je een camper kan huren in Europa: IJsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Nederland, Duitsland, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Zwitserland, Polen, Kroatië, Italië, Spanje, Portugal, Estland, bekijk alle camper huur locaties…

 

Wat kost een camper huren in Europa? 

De kosten van het huren van een camper in Europa zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

- Het moment van reserveren. Een camper huren in Europa word duurder hoe dichterbij de vertrekdatum!
- Het type camper en camperverhuurder. Kies je voor een luxe, middenklasse of budget camper? 
- De huurperiode. Hoe lang ben je van plan om de camper te huren en wat zijn je reisdatums? Hoogseizoen? Buiten het Hoogseizoen?

Om een nauwkeurige prijsopgave te kunnen geven voor een camper huren in Europa, kun je bij Rentalcampers snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen!

 

Voordelig een camper huren in Europa bij Rentalcampers

Bij Rentalcampers zoeken we altijd naar de voordeligste prijzen en sturen je dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte! De prijs voor het huren van een camper in Europa word als volgt berekend: 

+ Basis huurprijs van de camper. Deze prijzen worden wekelijks bijgewerkt op basis van vraag en aanbod
+ Eventueel verplichte kosten (toeslagen) 

+ Extra's. Door jou gekozen extra opties/ diensten.

Vraag bij Rentalcampers in nog geen minuut eenvoudig een offerte aan voor camper huur in Europa!


Veelgestelde vragen over een camper huren in Europa

Bekijk de meest gestelde vragen over camper huur in Europa met onder andere de voordelen die het huren van een camper in Europa bieden, Tips voor camper huur in Europa en meer!

Camper huren in Europa voordelen
  • Flexibiliteit: Het huren van een camper biedt je de vrijheid om op elk moment naar verschillende bestemmingen te reizen, zonder afhankelijk te zijn van specifieke locaties.
  • Kosteneffectief: Het huren van een camper kan een kosteneffectieve optie zijn, vooral voor groepen of families, doordat je geld bespaart op maaltijden en verblijfkosten en geen apart vervoer hoeft te regelen.
  • Gemak: Het huren van een camper vereenvoudigt het planningsproces, doordat je accommodatie en vervoer in één hebt. Dit maakt je reis gemakkelijker en stressvrij.
  • Comfort: Moderne campers zijn uitgerust met verschillende voorzieningen, zoals een keuken, badkamer, airconditioning en verwarming, wat zorgt voor een comfortabel verblijf.
  • Toegankelijkheid: Door een camper te huren, kun je afgelegen en idyllische locaties bereiken waar je anders niet zou kunnen verblijven vanwege het ontbreken van accommodaties.
  • ervaring: Het huren van een camper biedt een unieke en avontuurlijke reiservaring, die je de mogelijkheid geeft om het land op een andere manier te ontdekken.
Camper huren in Europa leeftijd

Voor de campers die wij verhuren in Europa geld over het algemeen een minimumleeftijd van 21 jaar. Een aantal camper typen in Europa hebben een minimumleeftijd van 25 jaar daarbij moet je drie jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Camper huren in Europa rijbewijs

In Europa is het normale rijbewijs b geldig en is een internationaal rijbewijs niet vereist in de bestemmingen die Rentalcampers aanbiedt.

 

Camper huren in Europa verzekering

Dit verschilt per verhuurder. Over het algemeen zit er bij camper huur in Europa een standaard verzekering inbegrepen in de huurprijs met een gereduceerd (verlaagd) eigen risico. In een aantal landen wordt een aanvullende verzekering welke het eigen risico verlaagd of afkoopt aangeboden als extra optie vanuit de verhuurder zelf. Naast de verzekering van de verhuurders bieden wij ook de Europeesche aan. Deze verzekering dekt het eigen risico (koopt af). Wanneer het bij de verhuurder zelf dus niet mogelijk is het eigen risico volledig af te kopen of dusdanig te verlagen is de Europeesche een goede optie. Specifieke verzekeringsinformatie kan je per desbetreffende verhuurder vinden op de website.

Camper huren in Europa kilometers

Ja! Kilometers zijn over het algemeen inbegrepen in de huurprijs van de camper. Bij Speciale aanbiedingen kan het zo zijn dat er wel kosten worden berekend voor kilometers. Dit word dan duidelijk aangegeven!

Waar kan je bij Rentalcampers een camper huren in Europa?

De huurcampers moeten in hetzelfde land ingeleverd worden. In Europa zijn er bestemmingen waar er one ways gemaakt kunnen worden en bestemmingen waar de campers weer op dezelfde locatie moeten worden ingeleverd. Heb je toch een bepaalde aanvraag contacteer ons dan.

 

Camper huren in Europa tips
  • Kies uit professionele en betrouwbare verhuurbedrijf met goede reputatie. Rentalcampers werkt uitsluitend met professionele verhuurders en niet met particuliere camper verhuurders.
  • Controleer de camper op goede staat en werkende apparaten en systemen. Meld eventuele vragen en opmerkingen direct aan de verhuurder en los deze ter plaatse tijdens het ophalen van de camper op.
  • Pak verstandig en gebruik reistassen in plaats van harde koffers voor makkelijke opslag in de camper.
  • Zorg dat je bij het ophalen van de camper begrijpt hoe alle systemen werken voordat je vertrekt en stel vragen bij onduidelijkheden om goed zo voorbereid te zijn.
Niet toegestane rijgebieden

Over het algemeen is het toegestaan om met de huur camper naar alle landen in Europa te reizen, ongeacht waar je de camper ophaalt. Dit zijn de landen waar je niet met de huur camper naar toe mag reizen: Belarus, Kosovo, Moldavië, Marokko, Rusland, Turkije en Oekraïne. Het reizen naar deze landen is enkel toegestaan als hiervoor schriftelijk toestemming voor gegeven is door de verhuurder ter plaatse.

Hoelang is een offerte voor camperhuur in Europa bij Rentalcampers geldig?

De prijs wordt elke week bijgewerkt door de verhuurders aan de hand van vraag en aanbod. De prijs van een camper is dan ook nooit langer dan een week geldig. De prijs hoeft op korte termijn niet altijd te veranderen maar dit is niet gegarandeerd. Over het algemeen wordt het huren van een camper geleidelijk duurder. Hoe dichterbij de vertrekdatum hoe prijziger het wordt.

Is een camper huren in Europa voordeliger als je dichter bij de vertrekdatum boekt?

Nee! Over het algemeen worden de camper prijzen in Europa duurder hoe dichter bij de vertrekdatum. Des te eerder je boekt des te voordeliger de prijs zal zijn (er zijn uitzonderingen). Wees er vroeg bij en profiteer zo van de meest voordelige prijzen.

Welke campers kan je huren in Europa bij Rentalcampers?

Er zijn veel mogelijkheden bij verschillende grote camperverhuurders voor het huren van camper in Europa. Een verscheidenheid aan campers die gebouwd zijn op de chassis van populaire autofabrikanten zoals Fiat, Mercedes en Citroen. Bekijk de verschillende camper types van camperverhuurder Mcrent Europa, waaronder standaard campervans, compacte campervans met toilet en douche, en ruime campers / motorhomes geschikt voor het hele gezin. De semi- en volledig geïntegreerde campers zorgen voor een comfortabele manier van reizen! Vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Rentalcampers!