Camper huren in Queensland

Queensland heeft regenwouden en tropische stranden als geen ander! Van krokodillen spotten in Daintree en surfen in Cape Tribulation tot Whitehaven Beach en het Great Barrier Reef, het kan niet op! Startend in het verre noorden is de tropische stad Cairns de poort naar het Great Barrier Reef en tal van andere waanzinnige activiteiten. Omgeven door groen, aangenaam laidback en met een stedelijke sfeer. Cairns is een van die kosmopolitische steden waar je de gemoedelijkheid kunt voelen! Het metropolische Brisbane ligt verder richting het zuiden. Hoewel Brisbane beduidend groter en drukker is in vergelijking met Cairns, zet de relaxte sfeer van Queensland zich in zekere zin wel voort, ook in deze grote wereldstad.

Zowel Cairns als Brisbane zijn een ideaal start- of eindpunt voor een camperreis door het indrukwekkende Queensland. Waar Queensland vooral bekend om staat, is zijn overvloed aan ongerepte en diverse landschappen. Van smaragdgroene berglandschappen en droge woestijnen in het binnenland tot de contrasten van het witte zand en tropisch blauw water aan de oostkust, in Queensland kun je een leuke afwisseling maken! Bij ons kun je een camper huren in Cairns en Brisbane en deze locaties combineren met vrijwel alle andere huurlocaties in Australië.

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in Queensland, Australië bij Rentalcampers

In Queensland zijn er een aantal erkende verhuurbedrijven die verschillende mogelijkheden bieden voor het huren van een camper. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige tweepersoons camper of een luxueuzer model dat geschikt is voor het hele gezin, Rentalcampers heeft een camper aanbod beschikbaar voor elke behoefte en elk budget, tegen gunstige tarieven! Bekijk de verhuurbedrijven in Australië en ontvang vandaag nog kosteloos een offerte van Rentalcampers!

''''


Waarom Queensland een perfecte camper huur bestemming is

Queensland grenst in het Westen aan the Northern Territory en Zuid-Australië en in het Zuiden aan New South Wales. Op West Australië na is dit Australisch grootste staat! Het bestrijkt een gebied maar liefst drie en een half keer het oppervlak van Frankrijk. Gigantisch! Dit is gelijk ook het antwoord op de vraag waarom Queensland zo'n uiteenlopend landschap heeft. Met Cairns in het Noorden en Brisbane tegen de grens van New South Wales is Queensland een van de toplocaties om een campereis te maken.

De tropishe stranden van Palm Cove in Queenland, Australia.

Of je nou van plan bent een reis in alleen Queensland te gaan maken of een reis waarbij je omliggende staten combineert. Veel camperaars maken bijvoorbeeld de mooie en populaire route langs de oostkust van Cairns naar Brisbane of andersom. Brisbane naar Sydney is natuurlijk ook heel gaaf. Het ligt er maar net aan hoeveel tijd je hebt en wat je wilt zien! Met eindeloos veel campings, campgrounds en mogelijkheden om wild te kamperen is Queensland een perfecte camperbestemming.


 

Wat kost een camper huren in Queensland, Australië?


 

Voordelig een camper huren in Queensland, Australië bij Rentalcampers
Veel gestelde vragen over een camper huren in Queensland, Australië

 

 


In welke steden kan ik een camper huren in Queensland, Australië?

In Queensland, Australië kan je een camper huren in Brisbane en Cairns! Deze locaties zijn te combineren met de steden in andere staten door heel Australië: Sydney, Melbourne, Hobart en Airlie Beach. Het is dus mogelijk de huurcamper op een andere locatie in te leveren dan waar deze is opgehaald en zo de meest gave one way's te maken. Vraag vandaag nog eenvoudig en in nog geen minuut een vrijblijvende offerte aan!