Camper huren in The Northern Territory

The Northern Territory is de thuisbasis van enkele van Australië's meest fascinerende nationale parken, waaronder twee werelderfgoedgebieden. Prehistorische landschappen, bloeiende fauna, een bruisende stad en de culturele hotspot van Australië - wat betreft natuurschoon en activiteiten is er geen maatstaf voor het Noordelijk Territorium, dat eindeloos veel te bieden heeft. Van de zonovergoten outback met woestijnoases en regenwouden tot de enorme tropische kustlijn, je vindt het hier allemaal!

Je kunt een camper huren in de meest noordelijke stad van Australië, Darwin, en in het Red Center, Alice Springs. Tussen beide steden ligt een immens gebied aan Australische wildernis. Het oppervlak van het Northern Territory is vergelijkbaar met twee keer de grootte van Frankrijk en zes keer de grootte van het Verenigd Koninkrijk. Ondanks dat het slechts een paar honderdduizend inwoners telt, is het de dunst bevolkte staat van Australië. Het grootste deel van de inwoners woont in en rond Darwin. Het Northern Territory biedt avonturen als geen ander!

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in The Northern Territory, Australië bij Rentalcampers

In The Northern Territory zijn diverse grote verhuurbedrijven die een verscheidenheid aan opties bieden voor het huren van een camper. Of je nu een basic camper voor twee personen zoekt of een luxueuzer model dat geschikt is voor het hele gezin, Rentalcampers heeft voor elke behoefte en elk budget een geschikte camper beschikbaar tegen voordelige tarieven. Bekijk de verhuurbedrijven in Australië en vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Rentalcampers!

 

''''


Waarom The Northern Territory een perfecte camper huur bestemming is

The northern territory met al zijn verschillende landschappen en natuurwonderen is de minst bevolkte staat en is ideaal voor een prachtige camperreis waarbij je echt erop uit bent. Ontdek de ongerepte natuur op de meest avontuurlijke manier. Een camper geeft je de mogelijkheid om op de mooiste plekken te kamperen en waar je ook gaat je bed en keuken altijd bij je te hebben. 

Uluṟu Ayers Rock in the Northern Territory, Australia.

Je kan de mooiste routes maken
Door de hele northern territory zijn er veel campings en mogelijkheden om wild te kamperen. In dit enorme uiteenlopende landschap vind je de meest biodiverse en unieke natuurgebieden met Kakadu National Park die de kroon spant, op slechts een paar uur rijden van Darwin. Met twee locaties, Darwin in het tropische noorden en Alice Springs in de Red Centre kan je in the northern territory een gave route maken. Zoals je camper ophalen in Alice Spring en je camperreis afsluiten in Darwin, maar het is het ook goed te combineren met de andere locaties in Australië. Denk aan een reis van Darwin naar Cairns in Queensland of juist de andere kant op naar Broom in West Australië.

 

 

Wat kost een camper huren in The Northern Territory, Australië?

 

Voordelig een camper huren in The Northern Territory, Australië bij RentalcampersVeel gestelde vragen over een camper huren in The Northern Territory, Australië

 

 

In welke steden kan ik een camper huren in The Northern Territory, Australië?

In The Northern Territory kan je een camper huren in Darwin en Alice Springs. Deze locaties zijn te combineren met de steden in andere staten door heel Australië: Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne, Hobart en Airlie Beach. Het is dus mogelijk de de meest gave one way's te maken en de huurcamper op een andere locatie in te leveren dan waar deze is opgehaald.