Camper huren in Zuid-Australië, Adelaide

Ben je een camperreis door het zuiden van Australië aan het voorbereiden? Gelegen aan de zuidkust grenzend aan West-Australië, Victoria in het oosten en het outbackgebied aan de Northern Territory, is ook Adelaide in de staat Zuid-Australië een locatie waar je een camper kunt huren. Wist je dat Zuid-Australië de droogste staat van het droogste bewoonde continent ter wereld is?

De landschappen, festivals en wijn zijn waar Zuid-Australië bekend om staat. Het wordt dan ook wel de "Festival State" of "Wine State" genoemd. Adelaide is een van de meest relaxte steden in Australië. Mooie stadsparken, authentieke kerken en een levendig centrum, allemaal aan de voet van de nationale parken en de outback van Zuid-Australië. Thuis voor 's werelds meest bijzondere natuurverschijnselen!

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in Zuid-Australië bij Rentalcampers

Er zijn een aantal camperverhuurbedrijven in Australië die verschillende opties bieden voor het huren van een camper. Of je nu een eenvoudige camper zoekt voor twee personen of een meer luxe camper welke geschikt is voor het gezin of reisgezelschappen met meer dan twee personen, Rentalcampers heeft voor iedere wens en elk budget de geschikte camper beschikbaar tegen voordelige tarieven. Bekijk de camperverhuurbedrijven in Australië en vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Rentalcampers!
 

''''

 

Zuid-Australië is een perfecte camper huur bestemming

Zuid-Australië is een ongerept paradijs wat je natuurlijk op de meest comfortabele en avontuurlijkste manier wilt gaan ontdekken, een camper. Wanneer je de lange stukken rijdt met veel bezienswaardigheden en activiteiten is het fijn altijd alles bij je te hebben. Van het ontbijten aan de Limestone Coast, een koffie op de meest mooie plekken onderweg tot het overnachten midden in de natuur, met een camper kan het allemaal. Of je hier nu je camperreis start of eindigt, Adelaide ligt ideaal om mooie one way’s te maken, waar je dan ook plant heen te gaan.

Uitzicht op de Breakaways in coober pedy, Zuid-Australie.

Van Adelaide naar Alice Springs? Of ga je liever van Adelaide naar Melbourne? Het is prima te combineren met de andere locaties en gebieden door Australië. Adelaide is door gebeurtenissen in de geschiedenis nooit echt met de tijd meegegaan en doorontwikkeld in de constructie van hoogbouw en wolkenkrabbers. Waar daar vroeger misschien kritisch naar gekeken werd is het nu een bijzondere en unieke stad. Verwacht geen skyline zoals Brisbane, Sydney en Melbourne. Je vindt er bijna geen hoogbouw en de stad voelt menselijk en relaxt. De stad heeft veel natuurlijke invloeden en oogt ruimtelijk. Je kunt er campings vinden net uit het centrum en zelfs in het centrum, ook Adelaide is dus prima te doen met een camper.

 

Wat kost een camper huren in Zuid-Australië?

 


Voordelig een camper huren in Zuid-Australië bij Rentalcampers
Veel gestelde vragen over een camper huren in Zuid-Australië

 


In welke steden kan ik een camper huren in Zuid-Australië?

In Zuid Australië kan je een camper huren in Adelaide! Deze locatie is te combineren met de steden in andere staten door heel Australië: Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne, Hobart en Airlie Beach. Het is dus mogelijk om gave one way's te maken en huurcamper op een andere locatie in te leveren dan waar deze is opgehaald! Vraag snel en eenvoudig een gratis offerte aan. Het kost je nog geen minuut!