Camper huren in Ontario, Toronto

Een rondje varen verandert al snel in een indrukwekkende kanotocht en een alledaagse wandeling ruil je in voor een fantastische hiking trail! Ongerepte wildernis, mysterieuze bossen en een overvloed aan wildlife is waar Ontario bekend om staat. Ontario is de provincie met de meeste meren in Canada. Je vindt er maar liefst meer dan 250.000 zoetwatermeren. Dit is 1/5 van al het zoetwater op de wereld! Met de onaangebroken wildernis van Ontario aan de voet van de stad, is Toronto een ideale locatie om je camper te huren en je reis te beginnen of te eindigen.

Toronto zelf is een multiculturele stad met veel invloeden van verschillende culturen. Net zoals iedere stad waar de vier seizoenen gelden, komt Toronto tot leven in de lente- en zomermaanden en Toronto als stad maakt het alleen maar makkelijker. Kunst en cultuur, een leuk uitgaansleven, stedelijke parken, stranden en culinair genot. Van Indisch en Koreaanse barbecue tot sushi! Sightseeing, winkelen, ontspannen op het strand en tot slot een avondje uit in de grandioze bar scene. Toronto is een toplocatie om je camperreis te beginnen of te eindigen

Lees meer

Vrijblijvende camper offerte aanvragen

Huur een camper in Ontario, Canada bij Rentalcampers

Er zijn diverse mogelijkheden voor het huren van een camper in Ontario, Canada. Via verschillende camperverhuurbedrijven is er een ruim camper aanbod beschikbaar bij Rentalcampers, van compacte tweepersoons campers tot grote moderne campers die ideaal zijn voor families of grote reisgezelschappen. Ongeacht uw budget, kunt u bij Rentalcampers een geschikte camper vinden tegen een voordelig tarief. U kunt het camper aanbod van de diverse verhuurders zoals Cruise Canada en Canadream bekijken en vergelijken. Aarzel niet en vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Rentalcampers!
 

''''  ''''


Waarom Ontario een perfecte camper huur bestemming is

Toronto is een toplocatie om je camperreis te beginnen of eindigen maar je komt natuurlijk naar Canada om het Canadese natuurschoon te aanschouwen. Het huren van een camper in Ontario laat je dit in de meest vrije en comfortabele manier doen waarbij je altijd je eigen ‘huis op wielen’ meeneemt, waar je ook heen gaat. Ontario is een van canada’s provincies in het Noordoosten grenzend aan Manitoba, Quebec en de Verenigde Staten in het zuiden. Canada is gigantisch dat weten we allemaal maar wist je dat bijvoorbeeld Nederland alleen al ongeveer 10 keer in Ontario zou passen.

Lion's Head in de Bruce Peninsula van Ontario, Canada.

Naast al de prachtige campings van luxe tot de wat meer eenvoudige staanplaatsen is Ontario ook voor 87% kroon gebied of te wel ‘Crown Land’. Dit betekent dat dit openbaar land is en geen privéterrein, hier is het mogelijk wild te kamperen ondanks anders aangegeven! Bij Rentalcampers kan je een camper huren in de hoofdstad van Ontario, Toronto. Je kan de camper in een van de andere locaties door heel Canada inleveren of andersom. Zelfs een reis naar een van de locaties aan de west kust is mogelijk, echter is dit wel vaak schaars met de beschikbaarheid van de campers dus wees er snel bij!

 

Wat kost een camper huren in Ontario, Canada?

 

Voordelig een camper huren in Ontario, Canada bij Rentalcampers

 

Veel gestelde vragen over een camper huren in Ontario, Canada

 

 


In welke steden kan ik een camper huren in Ontario, Canada?

In de Canadese staat Ontario kan je een camper huren in Toronto! Deze camper huur locatie is te combineren met de steden in de andere provincies door Canada: CalgaryHalifaxMontrealVancouverEdmontonWhitehorseBekijk hier alle camper huur locaties die Rentalcampers aanbied in Canada en Noord-Amerika….